Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min onda kärna

Släck solen släck jorden,
tysta barns skratt
Kväv fadern kväv modern,
kom eviga natt

Död så som mörker
vandra i maskopi
Låter kärleken sina,
låter ondskan ströva fri

Släckte solen, släckte jorden
tysta barnens skratt
Kvävde fadern, kvävde modern
och kom gjorde evig natt.




Fri vers (Prosapoesi) av charmooney
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-03 21:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney