Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som senknoppade blommor är vår kärlek dömd

Du gav mig en gåva redan död
när vi kysstes och sa hej
kunde lika gärna sagt adjö
när du stretade ut jag älskar dig

Vi var båda trötta
ville att det skulle vara vi
två hjärtan i ungdom redan nötta
förstärkta i kärleksapati

Fingrar på min ring som kliar lite grann
Tar av den fredagskvällen
vi vet båda att vi inte är rätta för varann
och sen kom den stora smällen

Du tog steget
hade hittat din andra kärlekssjäl
önskade mig lycka till med eget
inte adjö utan farväl

Farväl nu kärleksapati

Mitt hjärta krossat

Jag är fri.




Fri vers (Prosapoesi) av charmooney
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-03 21:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney