Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett extra hjärta av elektro


Helt plötsligt, ofrivilligt växte organet fast i handen.
Pulserar nonstop - dygnet runt om dock med pacemaker hälften av tiden.
Ännu inte bestämt...
Om svulsten är godartad.
Ett kommunikationshjärta med tekniskt blodomlopp och jag är fast.
Beroende, kan inte leva utan aldrig mer.

Det lilla hjärtat pumpar på enda in i döden, tills kärlen brister och pacemakern inte längre ger effekt.


Jag kan inte längre minnas tiden innan dig.




Fri vers av charmooney
Läst 155 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-03 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

charmooney