Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

X

Här sitter vi
i kall acceptans
och dinglar med våra smutsiga fötter

och där sitter ni
i full extravagans
och doppar dyrbara klor i bourbon

vi är varma
vi är trygga
vi har sett er där nere
men vi har ansiktena närmare solen
medan inget kan värma
den skälvande kropp

som ska stillna
på botten
av poolen.






















Fri vers (Fri form) av Maygrove
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-05 16:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maygrove