Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Svart katt

Tvi tvi
 
svart katt
över gatan

i morgonljus 
från
sidan

dess skugga
efter mörk
natt

är lång
följsam
och platt

lik människan

tvi tvi
svart katt




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 173 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-04 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren