Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad Påsk Till Er Alla!

 

 

                 ~*~

 

 

Glad Påskhälsning från Eva o Bo

med mycket glädje god mat o ro

 

Lägg därtill stunder av andlig spis

som grenas o knoppas likt björkens ris

 

Till Pingsten kanske de slår ut med emfas

att sättas i Kärlekens rosa vas

 

kramar

Bo o Eva (Chawa)

 

 

 

           ~*~

 




Bunden vers (Rim) av Bo Himmelsbåge
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-04 16:50



Bookmark and Share


    ryttarinnan
oh! så fint liten poem som ger tro på livet min vän..
2015-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Tack för fin påskhälsning...jag tar fasta på det där med ro...:-))
2015-04-05

  Ingrid Trolle
Tack för den fina påskhälsningen!
En fin gammal bild och en härlig
sång med "knorr" på slutet.
Sänder varma påskhälsningar
till er.
2015-04-04

  Sommarina VIP
??glad Påsk
2015-04-04

  Heikki Hellman
En givande påsk till Er! Tyckte om bilden och musiken.
2015-04-04

    ej medlem längre
Glad Påsk till er också!
Så fina de gamla bilderna är!
2015-04-04

  Bibbi VIP
Tack och en fin Påsk i retur!
2015-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Bo Himmelsbåge
Bo Himmelsbåge