Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min rumskamrat

min rumskamrat min rumskamrat
hör du hur jag gråter
allt jag ångrar i mitt liv
kan aldrig bli förlåtet

min rumskamrat min rumskamrat
din tunga väger bly
istället för att höra mina ord
vill du snurra tills du spyr

min rumskamrat min rumskamrat
jag målade din värld
jag gjorde det med kniv
jag lever som jag lär

min rumskamrat min rumskamrat
du bär omkring på tegel
men fortsätter att knata
kom ut ifrån min spegel
vi behöver prata




Fri vers (Spoken word/Slam) av krut
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-04 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krut
krut