Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OCH JAG BÖNFALLER DIG

 

Pyntad

i turkos

sidenrock

 

smeksam mot

naken hud

knutet skärp

 

väntar jag dig

parfyrmerad

med min doft

 

rosig förväntan

längtan

i ögonskrift

 

hör dina steg

närma sig

 

strax står du

framför mig

 

lossar skärpet

annekterar 

min nakenhet

 

och jag bönfaller dig

 

att skrida

till verket

stridsberedd

 

 




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2015-04-05 19:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jisses vilken hetta..
2015-04-08

  Lars Hedlin
Väldigt bra
2015-04-07

  S.A.I. Steve Lando VIP
Här var det upplagt för närstrid
2015-04-07

  ULJO
mycket bra skaldat
2015-04-06

  Magdalena Eriksson VIP
Läser en gång till å då tycks det som texten blivit hel. jag hade bara mina egna tankar först.
2015-04-06

  Valter Örn VIP
Fin liten dikt om kvinnlig sensuell förväntan och strategin för att bygga upp attraktionen hos mannen.
2015-04-05

    MichaellQ
Gillar dina ord..
2015-04-05

  KattenKin VIP
Häftigt! Dina scener är suveräna.
2015-04-05

    ej medlem längre
Så sensuellt och berörande.
2015-04-05

  Marita Ohlquist VIP
Fin text om längtan!
2015-04-05

  Sommarina VIP
Låter spännande
2015-04-05

  Magdalena Eriksson VIP
Hm gillar hur du bygger upp förväntan men det här med stridsberedd
känns lite skumt.
2015-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP