Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skulle nog inte bli jättepoppis om man la ut det på facebook


herren har förvandlat mina vänner

herren har skapat en samhörighet
herren är större och viktigare än dem
men utan dem är herren ingen

herren har skapat någon slags lycka
herren har givit dem något att tro på
de blir som fanatiska i detta vimmel

herren får dem att slåss i hans namn
herrens framgång får dem att rysa av kärlek
och de känner sig som en arvinge

herren är i globen ikväll
herrens slagord är stockholms stolthet
mina fanatiska vänner är runt rinken




Fri vers (Modernistisk dikt) av krut
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-05 17:29



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vem är din herre?
Jesus är min.
2016-09-02
  > Nästa text
< Föregående

krut
krut