Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lånad bild från google


'Kvinnan i den röda sportbilen ' 10

Jag va tvungen och titta lite mer på hennes ben om jag såg någon
skillnad. Nej, då måste man gå fram och känna på benet och det tänkte
jag inte göra.
Nu såg Monika att jag studerade något och hennes ögon gick ner till
hennes ben.
- Jag va med om en bilolycka för ett tag sen och benet gick inte att rädda.
Men nu för tiden finns det så fina proteser, så man kan gå riktigt bra.

- Nu är jag nyfiken på dig själv, ser att du har gips på benet, och går så
bra. Vad har hänt?
- Jag skulle åka hem och sen när jag går ur bilen, ska gå in till restaurangen
här, ramlar jag så illa att foten va bruten och blev gipsad, på det viset
träffade jag din bror.
Han va så snäll som hjälpte mig.
Tog till och med semester för min skull.
- Ingen fara sa Monika. Det behöver han, han jobbar bara.
Han är arbetsnarkoman.
- Jag har förstått det. Även en mycket sexig och gullig kille.

- Ojoj! Säger Monika, inte illa . Nu har han äntligen hittat den rätta
kvinnan! Riktigt snygg är hon med, långa ben och vilka ögon!
Till och med jag reagerade . Dem strålar som havets kristaller.
- Nej, sluta , nu blir jag generad.
- Tacka och ta emot, trevlig verkar du va också. Jag måste gratulera min
bror när vi ses. Förresten , vad jobbar du med, om jag får fråga ?
- Jag jobbar på ett Cafe där jag bakar bullar och kakor. Sedan har vi
även olika temakvällar som poesi, lyrik och klädbytes kvällar.
- Wow! Säger Monika, det låter ju riktigt mysigt. Vem är där nu, när du är
här?
- Det är en utav mina släktingar från Finland , jag har lärt upp henne att
baka, för jag låter inte vem som helst ta min plats.
-Det kan jag tänka mig. Är du intresserad av matlagning med ?
- Jodå, men vet du vad, jag har lämnat min bror mol allena där ute i
restaurangen, måste bara kolla vad han gör.

Jag går ut i restaurangen men ser ingen Kari, vad sjutton har han hittat
på nu då?
Samtidigt kommer det fram en annan servitör som tar mig i handen.
- Visst är det du som är Mirja, Karis syster , jag skulle bara meddela dig
att han åkte iväg en stund med restaurangchefen.
- Okej, får jag gissa vilken bil dem tog ? Så börjar vi skratta samtidigt . .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-06 08:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP