Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänta in sin själ

när man har haft fullt upp

upp en längre tid

stanna upp i ett evighetsögonblick

och vänta in din själ




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 409 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-06 19:23



Bookmark and Share


    AA VIP
Vi borde stanna upp oftare. Fånga stunden och bara vara.
2015-04-21

  Sunlight
Ja, så viktigt.
Gillar ditt uttryck "evighetsögonblick",
det låter fint att vila och landa i.
2015-04-06

  Marita Ohlquist VIP
Viktigt med egentid för att samla tankarna!
Tystnad är en bristvara.
2015-04-06

    ej medlem längre
Ja det är risk att man löper ifrån sig själv. En stund av tystnad behövs ibland..
2015-04-06
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP