Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam i bräcklig farkost







Ensam på stranden
Tomt och ödsligt

Längtade bort


Livets hav låg spegelblankt
Inbjudande, lockande

Visste att det kan förändras
Vågorna kan bli farligt höga

Ekan var gisten och ranglig

Tvekade länge
Lade i ett öskar och en livboj

Rodde ut




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 629 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2015-04-07 10:50



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Livets upp och nedgångar
som du på en fantastiskt sätt beskriver med så få rader, man kan inläsa oändligt mycket mellan raderna Tack!
2015-04-24

  Valter Örn VIP
När man fått livet som en gåva så finns det inget alternativ än att kämpa på. Nyfikenheten om vad som finns bakom hörnet driver också på.
2015-04-10

  ResenärGenomLivet VIP
Bra att ha lite säkerhet med sej...fin beskrivning på hur livet kan vara...
2015-04-09

    ej medlem längre
Hellre leva!
2015-04-09

  Anya VIP
Jaa ibland måste man ro ut fast förhållandena inte är de bästa. Fin metafor här.
2015-04-08

  Ljusletaren
Wow vad jag gillade denna text *bra*
/kram
2015-04-08

    ej medlem längre
Ibland måste man våga:)
2015-04-08

  Sofhia Wirström
fina rader
om att våga
ta sig an livet
som är både
storm
och varma vindar
dina rader berör
2015-04-08

  KattenKin VIP
Vackert om att våga!
2015-04-08

  Blomma-Stjärna VIP
tycker om - mod parad med realism! - så ska det va´när man ger sig ut på äventyr!
2015-04-08

  Veven
mod!
2015-04-07

    GG
En resa på livets hav är något underbart, när möjligheternas friska vindar smeker en kind och upptäckterna, upplevelserna stänker mot ens kind, även om de kan smaka salt. O, din dikt gjorde mig sugen att kliva upp och ta en tur! Men först, en rejäl applåd o bokmärkning!
2015-04-07

  Teresia Ridell
Härligt livsbejakande !
2015-04-07

    Birgersdotter VIP
Klokhet..ditt signum
2015-04-07

    Sefarge VIP
Härlig Dikt!!
Om risken
att våga.
:)
2015-04-07

  Sanna i badet VIP

Livet.

Kloka ord. Så enkla och rätt. Din specialitet.
2015-04-07

  lila fjäderblomman VIP
Fint skrivet om att våga. Det är äkta mod!
2015-04-07

    Dan Myrbeck
Bra metaforer.
Inväntar med spänning
fortsättningen.
2015-04-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Att våga är att vinna, även rädslor hotar at ta över. Tänkvärd, bra text!
2015-04-07

    ej medlem längre
Bara man vågar så brukar man klara det..
2015-04-07

    ej medlem längre
Förundras och beundrar dina kloka tankar.
2015-04-07

  Lars Hedlin
JA att ha modet att ta ett steg fram!
2015-04-07

  Ingrid Trolle
Att våga ta steget
mycket bra uttryckt
Fin balans i dikten
som visar den enda
utvägen: att våga
2015-04-07

  Gunnel Eriksson VIP
Spännande sätt att berätta i form
av dikt. Tydligt och dramatiskt.
2015-04-07

  Marianne Räf
Vilken Dramatik!!
Spännande! Bra
skrivet ! :D
2015-04-07

  louisegirl
Friskt vågat, är hälften vunnet <3
Bra skrivet!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP