Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under.

Jag har varit med om
ett under.
Jag kan inte förklara
det bättre än så.
Något låg i luften
jag visste inte vad.
Det var alldeles nyss-på min
mammas och lilla O-s namnsdag.
Något stort skulle just hända
alldeles efter första- grattis.
Lilla O log och tog
sina alldeles första steg.
Det var just där
mellan mamma och pappa.
Som världen vidgade sig
och allt blev möjligt.





Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-07 16:31



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint skaldat om ett barns allra första steg!
2015-04-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så gott...härligt att få vara med om...:-))
2015-04-09

  Lars Hedlin
Varmt framfört!
2015-04-09

    ej medlem längre
Kärleken flödar ur dina fina ord..
2015-04-08

  Chawa VIP
Så glädjande! Det allra första steget är ett under. Nu blir det lätt att komma ihåg datumet för det hela också. Ömt ordat!
2015-04-08

  Ljusletaren
Så fint ordat och jag sitter här med ett glatt leende och njuter av det fina som du har fått vara med om/ kram
2015-04-08

  louisegirl
Åh vilken härlig dag <3
Så fint!
2015-04-08

  Gunnel Eriksson VIP
Så härligt med dessa barnaunder.
Sedan gäller det att minnas dem.
2015-04-07

  Marita Ohlquist VIP
En väl vald dag!
En händelse som ser ut som en tanke.

2015-04-07

  P-E-H
Ja, nog är det ett av livets stora under...
2015-04-07

    Dan Myrbeck
Härligt!
2015-04-07

    ej medlem längre
Världens åttonde underverk...underbart!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP