Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(krokiga böjningar.....


S M Ä R S T



























små


smärre



smärst





aka



små-smärre- smärst







(människan inför Universum)




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 238 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-07 17:02



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
En komparering som sitter som ett smäck!
2015-04-10

    ej medlem längre
Förvirrande och hänförande mönster och perspektiv! Din komparering passar bra in.
2015-04-10

    Lena Söderkvist VIP
Helt analogt med få färre färst, så det köper jag.
2015-04-07

  Ingrid Trolle
Nytt ord!
Ja nog kan man
känna sig som
smärst, när man
ser ut i rymden
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden