Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Childhood Re-visited


b a r n --- va?

























barn.




barndom.






finns barndom kvar?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 264 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-07 18:19



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berättigad fråga i vår tid. Hoppas att den finns kvar!Om inte går det troligen att återskapa. "Det är aldrig för sent för en lycklig barndom" son Ben Furmans bok heter.
2015-04-10

    ej medlem längre
jag satt för en stund sen och funderade på samma sak, alla har ju blivit så vuxna nu för tiden, de dricker o har aktiviteter för sig som man minst borde vara 15 på innan man börjar, inte tio.
Jag hade det bra som barn
på åttitalet, när vi kunde vara barn.

2015-04-09

  Yrre VIP
för en del, nej. Tyvärr :(
2015-04-08

    ej medlem längre
Man kan undra...
2015-04-08

    Lena Söderkvist VIP
Man kan undra. Intressant fundering, nu för tiden är det ju ofta så att barn får lära vuxna.
2015-04-07

  Ingrid Trolle
Det sorgligaste man
kan tänka sig är att
vuxna prackar på sina
små barn plattor och
datorer redan de första
åren och berövar dem
därmed hela barndomen
med kreativa lekar som
utvecklar dem.
Ännu vet vi heller inte hur
ljuset från teknikens skärmar
påverkar deras ömtåliga hjärnor.
Bra skriftat!!!
2015-04-07

  Teresia Ridell
Allt i förändring..men låter vi barn vara barn får även nutidens barn en barndom..
2015-04-07

  L.byström
Barn - dom

Lite här och där..men snart utdömd.
2015-04-07

  Maj-Lis VIP
Nää... inte den barndom som vi minns
Barn kan ju inte leka nu
de ska ju vara mobil...och alla möjliga "paddor"
2015-04-07

  Fredrik P. VIP

En del verkar ha barnasinnet kvar
även i ålderdomen.
2015-04-07

    ej medlem längre
historiskt kommer nog barndom beskrivas som något som var ett socialistiskt dyrt experiment under nittonhundratalets senare hälft
:-)
2015-04-07

  Ewa-Britt Nilson VIP
Troligen inte
nu blir det visst
till vuxen direkt
man kan undra vad
det får för effekt...
Barndomstid min
då det lektes så
käckt den tillvaron
är nog för alltid
totalt spräckt!
2015-04-07
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden