Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vita väggar

vita väggar,
naket golv
"gå och lägg dig,
klockan är tolv"

vita väggar,
bädd för en
"ät nu, vila sen"

vita väggar,
dialog
"du ser ut att vara låg"

vita väggar,
naket golv,
bädd för en,
patient.




Fri vers av Systertusen
Läst 317 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-08 17:31



Bookmark and Share


  fröken ingenting
Välvalda ord, applåd.
2015-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Systertusen