Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du som sett...

Du som sett mitt sanna ansikte
även när det inte lyser och strålar.
När leendet rinner ut
och visar alla sidor av ett liv.
Från glädje, bekymmer, oro
sorg, längtan, hopp.
Du som sett allt
och möter mig där i alla skeden.
Som jag även försöker möta dig
och finnas i livets alla toner.
Dig älskar jag
och jag vet du älskar mig.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 27 personer
Publicerad 2015-04-09 15:57



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat detta!
2015-04-25

  HelenaW
Åh va vackert..
2015-04-16

  Bo Himmelsbåge
Härlig sann o ömsesidig kärlek;
att älska alla sin käras olika ansikten!
Att mötas som äkta människor;
utan skyddsmask!
2015-04-13

  Eva Helene VIP
En ynnest detta, fint!
2015-04-11

  Anya VIP
Tryggt med ömsesidig kärlek.
2015-04-11

  louisegirl
Det är sann kärlek det..
Fint!
2015-04-10

  ULJO
Fin kärlekspoesi
2015-04-10

  Lars Hedlin
ömt Kärleksfullt Jätte fint!
2015-04-10

  Ljusletaren
Detta är kärlek *sant* /kram
2015-04-10

  Chawa VIP
Fullständig tillit, naket och mycket vacker kärleksförklaring!
2015-04-09

  ResenärGenomLivet VIP
Trygg förvissning...underbart...
2015-04-09

    ej medlem längre
Underbar kärleksförklaring..
2015-04-09

    ej medlem längre
Underbar kärlek.
2015-04-09

    Dan Myrbeck
Tänkvärt, bra, Fint formulerat!
2015-04-09

    ej medlem längre
Kärlekspoesi...så njutbart att få läsa.
2015-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP