Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(P E R P E T U M)


d e n " S Ö T A " - t r a g e d i n




































K Ä R L E K E N



har ingen




reträttväg.




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 257 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2015-04-10 14:00



Bookmark and Share


    Tea Alex
Aj.


2015-04-15

  Ingrid Trolle
Grattis till placeringen
2015-04-14

  © anakreon VIP
…vilket inte hindrar att den kommer och går…
Calle
2015-04-14

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2015-04-14

    Lena Söderkvist VIP
Sant.
2015-04-12

  Teresia Ridell
Jaa..kärleken finner många vägar..inte går det att värja sig mot den...om man nu mot förmodan skulle vilja.. Många gånger har den sitt pris..,fast förhoppningsvis ger den tusenfalt igen..

Fåordigt-men mycket tankeväckande ord;bra min vän !
2015-04-12

  Anya VIP
Nu får du mig att tänka...
2015-04-11

  Ingrid Trolle
Så sant och så
fint beskrivet
med få ord
2015-04-10

  H.C.B
.. Ah (där fångade du mig)
2015-04-10

  Suzy med punkterna
Så sanna dina ord är...
2015-04-10

    ej medlem längre
Återstår med andra ord ... bara att fortsätta för alltid då?
2015-04-10
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden