Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna "vädjan" från Gud är ett återkommande "tema "i i Koranen och förutsätter ju att det finns en ordning


Störa ordningen

Stör inte ordningen på jorden

säger Gud

vad kan han nu mena med det


kanske bara

att vi ska vara som människor

och inte djur


Nu slår fadern

den lilla pojken blå

kränker hans späda själ


och detta bär han med sig

i en hemlighetsfull

ryggssäck

genom livet


blir du nu arg

eller ledsen

är du människa

det är kanske

inte svårare än så


ser du regnbågen

vill du ta bort en färg

eller lägga till


kanske den borde ha

en annan form


kan du skapa

något liknande


vi vill ju så gärna

förbättra

något som redan är






Övriga genrer av Ali D VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-11 09:51



Bookmark and Share


  genni VIP
Känslan i texten tar jag med mig. Så naket, utelämnande skrivet. Fantastiskt bra skrivet. Bokmärker!
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Ali D
Ali D VIP