Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du gick..

Du gick
Men du tog mitt hjärta med dig
Du gick
Men du tog min existens med dig

Du gick
Men du tog dina löften med dig
Du gick
Men du tog våra lycko stunder med dig

Du gick
Men du tog mina drömmar med dig
Du gick
Men ändå stannade du min enda önska




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 127 gånger
Publicerad 2015-04-10 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS