Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En blixtrande kort sekund

Vad är ett liv?
Skörare än det tunnaste sidentyg

Ljuvligt
som den nyutsprungna rosen

Tungt
som en blysten

Vackert
som morgondaggen på gräset

Lätt
som flärilns nudd på min kind

Sorgligt
som höstens dunkla färger

Rent
som nyfallen pudersnö


Gåvan som blev oss given.
En blixtrande kort sekund.




Fri vers av Alva Johnsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-04-11 10:53



Bookmark and Share


  anits VIP
Vackert skaldat om livet!
2015-04-27

  Chawa VIP
Tänk så många vackra nyanser en blixtrande kort sekund kan innehålla... Fint skrivet om livet!
2015-04-14

  ResenärGenomLivet VIP
Just så är livet...fint skrivet...
2015-04-13

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2015-04-12

  Ingrid Trolle
Vilken härlig
dikt om livet
du här målar
upp.
Gillar mycket
"En blixtrande kort
sekund"
2015-04-11

    ej medlem längre
Vilken vacker definition av livet!
2015-04-11

  Marja-Liisa Koski VIP
Vackert skrivet!
ML
2015-04-11

  Lärling
Fantastiskt fint!
2015-04-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbara du!
Så bra du skriver om livet.
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP