Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanesak

jag sörjer
innan hon ens har lämnat mig
jag tror på att vänja mig långsamt
vid smärtan




Fri vers av Johanna Svenningsson
Läst 318 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-11 21:47



Bookmark and Share


    Lars Gullberg


Men Gud alltså

Kan det vara så....

Dina rader smider tankar

/Poet och trubamoll Lars
2015-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Svenningsson
Johanna Svenningsson