Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oundvikligt

veckor
dagar
timmar
minuter
sekunder

explosionen
kan inte skjutas upp
tankarna
kan bara skingras




Fri vers av Johanna Svenningsson
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-05-14 20:37



Bookmark and Share


  Ananas
Stark känsla och stämning i dikten!
2015-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Svenningsson
Johanna Svenningsson