Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

jag behöver hängslen fästa i livremmen
jag behöver ett skyddsrum i en borg
jag behöver gallergrindar och sjutillhållarlås,
kombinationslås med koder omöjliga att knäcka

jag behöver sådant som får mig att inte försvinna
jag behöver sådant som aldrig försvinner




Fri vers av Johanna Svenningsson
Läst 256 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-05-31 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Paradoxalt. Keep it up!
2017-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Johanna Svenningsson
Johanna Svenningsson