Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Naken

Jag står
naken

vad rätt
har jag
att stå
naken

jag står
påklädd

vad gagnar
mig 
kläder

se kejsaren
påklädd
och naken

se horan
naken
men påklädd

det finns
inga kejsare
inga horor

bara nakna
människor




Fri vers av Petter Wingren
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 06:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren