Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tro ligger på chansning och dobbel men en god hjärta, står för människan själv!


God hjärta > Tro

Du snackade om kärlek
Du snackade om oss
Du lyckades övertala
Ett hjärta som var mitt

Men ändå drog du
Du lät dig röras, av annan
Fast du hade lovat
Att jag skulle vara den enda

Jag behövde inte lova
Ändå jag gjorde också
Men efter all dessa år
Är jag så glad att erkänna

Att mina ord är mig


Du ser, till skillnad från dig
Jag behövde inge religion
För att visa vägen för mig
En god hjärta tar en långt

Och jag behövde inga ursäkter
För att vara, mot en sann
För mig det räckte bara
Att vara sann mot mig själv.




Bunden vers av Endless Love MS
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-12 06:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Endless Love MS
Endless Love MS