Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/ESCAPATIVES....


A Z Y L I U M


























han struntade



i världen,








därför att världen


struntade i honom;









det var därför han


struntade i världen








/hans tempel



hans värld


hans rätt




hans rättigheter/




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 190 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-12 15:46



Bookmark and Share


  Ingrid Trolle
Man kan se dels en envis
kompromisslös person kanske
t o m en rättshaverist - men
så kommer slutet och man
vacklar. självklart har den
starke mannen rättigheter.
Denna text är tveeggad och
skapar tankar som man inte
trodde att man har.
Väl skaldat
2015-04-12

  Gabrielle Laurèntzen
Stark och insiktsfull text om varje människas rätt till att få existera med värdighet i denna värld och få bli hörd för den man är . . . Tycker mycket om!
2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden