Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En önskan om gemenskap och varseblivning.


Jag och Du

Jag är jag
Du är du
Jag älskar dig
Om du var jag
Och jag var du
Då skulle du älska mig
Som jag älskar dig
Men du är du
Jag är jag
Du ser inte mig




Fri vers av Kent S
Läst 165 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-12 15:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt berörande.
2015-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Kent S
Kent S