Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Glad och nöjd över att ha det gott ställt.


Livets lott

Livets börda
Att så och skörda
I bördig jord
För dukat bord

I ett liv av välfärd
Slippa vara undernärd
Så livets frön
Be lyckans bön

Enkelt kan tyckas
Allt för att lyckas
Med livets bröd
För att undgå nöd




Prosa av Kent S
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-12 16:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kent S
Kent S