Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
-


Rika människor

Rika människor
pratar gärna med varandra
om andra människors snålhet

Bristen på pengar
förvandlas från omständighet
till en personlig egenskap




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-12 22:12



Bookmark and Share


  Epione VIP
Ler åt Molnspanares kommentar, pengar sätter igång mycket känslor, både hos dem som har dem och inte har.
2015-04-16

  Kjell Åhsberg
Pengar förgiftar och förblindar, men likt förbaskat är de en nödvändighet. I rimliga mängder.
2015-04-13

  Anya VIP
En intressant reflektion... har aldrig tänkt på detta...ska göra en studie.
2015-04-13

    ej medlem längre
Det är mycket lättare ... att vara generös... med andras pengar:-)

2015-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP