Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/Da-da-da-da


GUD är min SIDE-KICK
























man frågar mig


hur jag kan skriva så kort,



varifrån jag får allt det



som med så få ord


tycks berätta så - MYCKET.






inte vet jag




jag har aldrig röntgat


min skalle







vad jag dock vet



är att jag tror på GUD,



ser GUD som alltings Skapare



också av



små fårskallar som - moi.





därigenom


har GUD gett oss tanken



tanken att faktiskt tänka,



tanken att hitta på






jag är svuret osvuren



spontanist




obotlig Da-Da-ist,



förnimmer bilder,

Autostrador



korsvägar


och återvändsgränder.





så lika högmodigt



som bara jag kan



i min pretensiösa stunder





kan man nog fastställa att





GUD är min side-kick




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-04-13 12:06



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Jesus - gör Guds svåraste stunt.
2015-04-15

    Tea Alex
Precis. Gud.
Svaret på väldigt mycket.

:)
2015-04-15

  Ingrid Trolle
Ditt högmod har jag aldrig sett
däremot har jag sett väldigt
många träffsäkra och vackra
komma ur din penna precis
som den här publicerade.
2015-04-13

  Gunwale VIP
Det som händer i hjärnan när man upplever någonting är inte samma sak som upplevelsen, sa dom igår i Teologiska rummet, p1.
Ibland blir det så komiskt när man ska använda dessa våra redskap - orden!
(Men här har du använt orden bra, tycker jag)
2015-04-13

    Lena Söderkvist VIP
Bra förklaring (på något som egentligen inte kan förklaras, så grattis)
2015-04-13

  Teresia Ridell
Fin styrka som vilar i dina ord.
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden