Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fria vidder.


Andningshål.

Himmel
snö is.
Blick når
inget slut.
Gnistrande sol
andningshål.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 398 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2015-04-13 16:47



Bookmark and Share


  anits VIP
Så vackert skaldat!
2015-04-25

  Per "Läsaren" Sörqvist
gillar hur du skriver
2015-04-24

  Eva Helene VIP
Befriande fint!
2015-04-14

  Lars Hedlin
Tycker om dikten!
2015-04-14

  Ljusletaren
Ögonblick när det är som bäst/kram
2015-04-13

  Gunnel Eriksson VIP
Friskluft och oändlighetskänsla i
fin kombination. Fin dikt.
2015-04-13

    ej medlem längre
Känns som att äntligen kunna andas frisk luft. Underbart fint skrivet.

2015-04-13

  Marita Ohlquist VIP
Härligt!
Förmedlar lugn och harmoni.
2015-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP