Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats röst

Så svag och späd då jag inte lyssnar på den
Dess klara ljuva stämma sjuder av liv
Om jag lärde mig sjunga med
Med all min kraft
Den dagen kommer min väg att belysas
Den dagen finns inga tvivel kvar
Lyssna på ditt hjärtas röst




Fri vers (Fri form) av Claes Torstensson
Läst 257 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-14 08:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker känsla i din fina ord.
2015-05-01

  lila fjäderblomman VIP
Ja så viktig den rösten är!
2015-04-26

  Tigeröga
tänkvärt
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Claes Torstensson