Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kolla in http://haraldfotar.tumblr.com/ som tagit bilden som diktens inspiration är hämtad från!


dalen av tystnad

bilen tog oss till
det lilla fjällsamhället
dalen av tystnad

ett missförstånd att
alla känner varandra
av tretti bybor

alla blir isberg
och vågar bara visa
sin kalla hårdhet

allt som forsar göms
under is tillräckligt tjock
för att kliva på

fjäll är ärliga
visar med rak bergsrygg upp
all sin skrovlighet




Bunden vers (Haiku) av strndbrgfkr
Läst 460 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-14 14:14



Bookmark and Share


    psyklist
Bra och fin beskrivning av mänsklig kyla. En sak är säker: lyrik är en förträfflig växthuseffekt.
2015-04-14

  Berth
Jag undrar. Hör du till byn eller är du en besökare?
Dikten är bra och vill säga något. Kanske den ena eller den andra av mina undringar, kanske båda.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

strndbrgfkr
strndbrgfkr