Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hissen


Hissen är på väg

en trappa upp dit tiden

inte är med

en våning som alltid är aktuell

som står på lut i medvetandet

är sprucken i en del av tron

man räknar och stavar

_________




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-04-14 15:19



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Mogna rader.
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén