Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
/voff!


F Å R S K O C K
































i en fårskock




handlar alla:




ja, hur då egentligen



- och varför?




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 255 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-04-14 17:29



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Konsumentfår handlar ofta.
2015-04-15

    Tea Alex
Jag är nog mest ett skadat får som står vid sidan av och funderar.
2015-04-15

  Ingrid Trolle
Alla handlar lika
Alla ropar korsfäst
2015-04-14

  Fredrik P. VIP
Ingen är den andra lik,
det är poängen!
2015-04-14

    ej medlem längre
Fårskock är en användbar mångtusenårig symbol .. även getter.
2015-04-14

  Gunwale VIP
Bilden påminner om den där bilden man ser ibland av multiversa... och där är allt oändligt lika och oändligt olika (vad jag förstår), som varandra och inte som varandra.
2015-04-14

  bittemi VIP
Viktig fråga att ställa sig!
2015-04-14

    ej medlem längre
Att gå som får till fållan tänker jag på med denna text. Inte ifrågasätta, sluta tänka kritiskt och följa strömmen. Det är negativt laddat för mig, jag går gärna min egen väg. Tankvärda ord Christer
2015-04-14

  KYREUS of Sweden
Fundering till Maj-Lis:
-vilken fara
tänker Du på?
2015-04-14

  Maj-Lis VIP
Ser faran och håller ihop...troligtvis
2015-04-14
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden