Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskar gömda timmar


Jag älskar då timmarna

är gömda vid havet

där tidens förtäring

inte känns

där är ingen gräns

att vara

ingen begränsning

för att tänka

där är bara ett nu

aldrig sedan

eller varit




Fri vers (Fri form) av Rolf Zandén
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-04-15 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rolf Zandén