Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SVART-SVART


H Ä X M Ä S T A R I N N A N

























när hon då försvann



var det ingen




som kunde förklara





-varför de slaviskt



följt henne




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-15 19:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ljuset får de flesta att vända sig om
:)
2015-04-16

  Ingrid Trolle
Det finns människor med
förmåga att förtrolla, men
när den förtrollade kommer
till sans igen, förstår den inte
vad det var som hände och
varför.
Dubbelbottnad text
2015-04-15

    ej medlem längre
Häxor.. svartkonst.. mörker.. dolda krafter .. eller bara glada påskkärringar?
Har varit förhäxad ett par gånger i livet.. inte kul
2015-04-15

  KYREUS of Sweden
till A. nedan:

vad var hennes
budskap?

vad ville hon ge
medmänniskan?
2015-04-15

  Algotezza VIP
Vem var slav till vem?
2015-04-15
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden