Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Parodier och travestier


"ALLA FISKAR BÄR PÅ ROM"

"Ett litet steg för männniskan är ett gigantiskt kliv för myran."

"Jag kan inte lova er något annat än ett album med Blood, Sweat and Tears."

"Det här inte slutet på slutet utan början på början. Sedan får vi se hur det går."

"Jag skänker, alltså ger jag."

"Mitt språks känslor är min värds känslor."

"Det är inte lätt att lära blinda hundar titta."

"Skällande hund bits inte om den inte är buktalare."

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-04-16 07:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP