Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
- eller inte?


R U S























rus


rusare


rusast




varför ha så bråttom jämt,


varför rusa på?




vattnet kokar


när vattnet vill koka,


dvs det följer sin


naturliga natur




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 197 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-04-16 13:01



Bookmark and Share


    Tea Alex
Det går inte att tvinga en stol att bli ett bord.
2015-04-17

    ej medlem längre
du är som en Buddha
det kommer alltid ngt vist och klokt i dina texter
2015-04-17

    ej medlem längre
Det tar tid att inse visheten i detta.
2015-04-16

  Ingrid Trolle
Precis så!
Varför har människan
så svårt att förstå denna
enkla sanning. Det borde
vara en livsregel.
"När vattnet vill koka
följer det sin natur".
Så bra!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden