Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett skepp av stenar

Ett skepp av stenar
en efterlämnad farkost
åt en forntidskung

och bortom fälten
penseldrag av brunnet järn:
bondgårdar och torp

I åsens skugga
har åkermarker brukats
sedan tusen år




Bunden vers (Haiku) av D. Backström
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-16 17:43



Bookmark and Share


  D. Backström
Tack Mari,
ja, 'å' är allt en liten rackare ibland...
2015-04-17

  D. Backström
Tack, Elisabeth!
2015-04-17

    ej medlem längre
Nu blev det ett "å" för mycket i haikus och ett "å" för lite i bildspråket. En busig bokstav som hoppar omkring lite som den vill kanske :)
2015-04-16

    ej medlem längre
Helhetskänslan av att läsa dessa tre haikuså blev väldigt speciell. Bildsprket är i harmoni och jag gillar verkligen: "penseldrag av brunnet järn: bondgårdar och torp". Vackert blir det!
2015-04-16

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina haikus skrivna av dig!
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

D. Backström
D. Backström