Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Saratov, Ryssland, maj 2018.


Skymning i provinsstad

Hundskall i fjärran
Ett godståg dundrar förbi
Syrener blommar




Bunden vers (Haiku) av D. Backström
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-15 19:33



Bookmark and Share


  Per Drysén
Fin bild av lantlig idyll
2018-05-16

  Larz Gustafsson VIP
Kort men innehållsrikt.
2018-05-15
  > Nästa text
< Föregående

D. Backström
D. Backström