Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Intill avgrunden

Luften är mättad
tyngd av kolföreningar
föroreningar

Illavarslande
föraningar, järtecken
Skuggorna växer

En man i kappa
betraktar svartråttorna
Skymningen nalkas




Bunden vers av D. Backström
Läst 266 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-18 17:40



Bookmark and Share


  Per Drysén
Svart framtidssyn
2017-03-19
  > Nästa text
< Föregående

D. Backström
D. Backström