Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....?


jag tar inget ansvar för mina ord


























vuxna människor


får själva



ta ansvar




för sina liv;




sina livstolkningar




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 207 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-04-16 20:35



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jaa..hur man än väljer att framföra sina ord så kan de ju tolkas olika.. Fast viss försiktighet i att inte såra uppenbart skadar ju inte.
2015-04-18

    Tea Alex
Ja. Mina livstolkningar vill jag inte att någon annan ansvarar för.
2015-04-17

    ej medlem längre
sanningen är sagd :)
2015-04-17

  Ingrid Trolle
Absolut. Helt rätt!
Vi har alla ett val
Nyttigt påpekande
2015-04-17

    ej medlem längre
Instämmer!! Men inte alla är beredda att göra så.
2015-04-16
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden