Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om oljan tryter...Limerick


En Putin, som bor i Sovjet
Han puttar på sitt egna sätt
Men om oljan hans tryter
tror vi att han byter
och drar spanarna uti reträtt.





Bunden vers (Limerick) av Alva Johnsson VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-04-17 10:20



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skaldat!
2015-04-27

  ResenärGenomLivet VIP
Snyggt skrivet...
2015-04-18

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Väl smitt och väl tänkt
2015-04-17

    ej medlem längre
Fin limerick, bra skrivet!
2015-04-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet!
2015-04-17

  Daniel_78 VIP
Vi får bekämpa ryssen med limerickar ;-) Bra där!
2015-04-17

  Lars Hedlin
Gillar denna!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Alva Johnsson
Alva Johnsson VIP