Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel

Någon hade minimerat livet.
Ingen visste vem någon var.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jane S VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-17 11:53



Bookmark and Share


    Osannolika
Det här var på riktigt helt. Gåshud i öronen. Och gav mig så jävla mycket ljus.
2015-05-19

  Wolf Wallström
Vilket mörker.
2015-04-21

  KattenKin VIP
Goddag människa! Häftigt med lika värde!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP