Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan titel 2

Jag fanns inte på Facebook.
Jag var så jävla borta.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jane S VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-17 11:56



Bookmark and Share


  Zandor
våga vägra facebook...e något jag gillar;-)
2016-04-20

  Anya VIP
Jaa jag är också så jävla borta på alla plan. Bra...med glimten i ögat.
2015-04-17

  KattenKin VIP
Det som inte finns på Facebook har inte hänt! Jag har inte ätit middag på minst ett år, så ännu värre blir det då för dig! ;)
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP