Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hihi


Kvinnan som

Jag spottade upp mig idag, sa kvinnan som spottade i motvind.




Fri vers (Fri form) av Jane S VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-04-17 16:45



Bookmark and Share


    Anaisa
Det gäller att spotta upp sig så att man inte blir nedspottad:-D
2016-05-20

  KattenKin VIP
Sisu som dom säger!
2015-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Jane S VIP