Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vackraste

solen lyser 

himlen är

 

vacker

           




Fri vers (Fri form) av prinscess VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-04-18 19:29



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja det är en härlig tid nu!
Vackert foto!
2015-04-18
  > Nästa text
< Föregående

prinscess
prinscess VIP