Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
www.wingarr.se


Spår

Vem
lämnade 
spår

i timglasets
sand

på minsta
tänkbara
tidlösa
strand

håll
glaset
upprätt
tiden stilla
i hand

vad har
hänt
vad kan 
hända

vänt
upp och ner
är det enda
i glaset
man ser

alla spår
rinna ut
på exakt
en minut

vems
spår

ingen vet
men minut
blir till år

vart sandkorn
en planet

år 
blir till
ljusår
och stjärnornas
hemlighet

vems
fotspår

vems




Bunden vers (Rim) av Petter Wingren
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-04-20 08:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren